Verpleegkunde uitrusting

Een volledige verpleegkunde uitrusting vind je in onze webwinkel. Een verpleegsters uitrusting bestaat uit producten die handig en soms noodzakelijk zijn voor je werk in de zorgsector.

Jojo's en badgehouders: Een jojo is een sleutelhanger die je aan de kleding kan vastmaken. Aan de jojo kan je bijvoorbeeld sleutels of een identiteitskaart bevestigen. Door het uittrekbare koord kunnen de sleutels gemakkelijk gebruikt worden.

Verpleegkunde en arts tassen: Alle instrumenten en andere items die je nodig hebt worden gemakkelijk bij elkaar mee gedragen in een verpleegkunde tas of dokterstas. De tassen zijn in verschillende afmetingen te bestellen in de webwinkel.

Verpleegkunde agenda: Handige verpleegkundeagenda voor het bij houden van afspraken en je werkrooster. De verpleegkundeagenda is speciaal gemaakt voor mensen die in de zorg werken.

Verpleegkunde organizers: een verpleegkunde organizer is een handige etui voor je dagelijkse instrumenten. De verpleegkunde organizer is te dragen aan de riem of in een zak van het uniform.