B2B, ziekenhuizen en zorginstellingen

B2B

Bent u als bedrijf op zoek naar een verrassend (relatie)geschenk? Heeft u een speciale wens? NurseOClock NL heeft ruime ervaring met het leveren van grote bestellingen met of zonder maatwerk en/of personalisatie (bedrukking, laser gravering, etc.).

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een geheel vrijblijvende prijsopgaaf.

   
Ziekenhuizen en zorginstellingen

Bent u als inkoper, afdelingshoofd of ander functionaris van een ziekenhuis of zorginstelling op zoek naar hoogwaardige medische producten? Ziet u ook graag uw personeel in een passende, uniforme uitrusting?

NurseOClock NL is gerenormeerd dealer van diverse merken van medisch gerelateerde producten. Ook beschikken wij over een wereldwijd netwerk van fabrikanten en leveranciers van unieke medisch gerelateerde producten. Grote aantallen, maatwerk (bijvoorbeeld speciaal ontwikkelde producten, bedrukking, laser gravering, etc.) is zodoende snel te leveren. Vanzelfsprekend voldoen de producten aan de strenge kwaliteitsstandaarden zoals u dat mag verwachten binnen de gezondheidszorg.

Tientallen ziekenhuizen en zorginstellingen gingen u reeds voor. Wij voegen u graag toe aan onze referentielijst!

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een geheel vrijblijvende prijsopgaaf.

Voor zakelijke klanten en zorginstellingen bieden wij betalen op factuur aan.

TIP: Door onze ruime voorraad zijn bestellingen met "spoed" vaak mogelijk. Maar voorkom teleurstellingen en bestel uw grote of speciale order op tijd!
 Logo voorbeelden XL