Levertijd en verzendmethoden

VERZENDTIJD


Zodra je de bestelling hebt bevestigd en betaald, word je bestelling voorbereid. Zodra je bestelling gereed is voor verzending ontvang je een e-mail met de verzendbevestiging. De verzendtijd is afhankelijk van het land waarnaar de bestelling verstuurd dient te worden.

De gemiddelde verzendtijd bedraagt:

 

LAND:                        BEZORGTIJD:
Nederland GLS       1 werkdag
Nederland PostNL       3-4 werkdagen
België GLS       1-2 werkdagen
België PostNL       4-6 werkdagen
Duitsland       2-7 werkdagen
Oostenrijk       2-7 werkdagen
Zwitserland       3-6 werkdagen
Frankrijk       2-6 werkdagen
Engeland       2-7 werkdagen
Ierland       3-7 werkdagen
Overig       5-15 werkdagen

 

VERZENDING

Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Nederland en België met PostNL of GLS.

PostNL  
 PostNL (Gratis verzending)

Basic verzending met PostNL. Uw bestelling wordt gratis verzonden met de basic service van PostNL. U ontvangt geen tracking nummer. De bezorgtijd binnen Nederland is 3-4 werkdagen en binnen België 4-6 werkdagen.

 
GLS  
GLS (NL: €2.95 / BE: €3.95) 

Wilt u de bestelling snel in huis hebben? Voor een kleine toeslag wordt de bestelling de volgende werkdag met GLS al bezorgd. Mocht u niet aanwezig zijn dan laat de chauffeur een bericht achter en wordt het de volgende dag weer aangeboden. Ook is uw bestelling verzekerd (tot €500,-) en ontvangt u een tracking nummer waarmee u uw bestelling kan volgen tot aan uw deur. De GLS-toeslag voor Nederland is maar €2,95 en voor België €3,95.

* Bij bestellingen boven de €35 verzenden wij uw bestelling gratis met GLS. De toeslag vervalt dan.

 

LET OP: 

 

- Indien je een product wenst te versturen naar een ander land dan Nederland of België, worden er €15,00 (incl. BTW) verzendkosten in rekening gebracht.

- De levertijd is een schatting en afhankelijk van de post. Als u uw bestelling beslist nodig heeft voor een bepaalde dag, dan raden wij aan te kiezen voor GLS.