Levertijd en verzendmethoden

VERZENDTIJD

Bij ons kiest u zelf hoe snel u de bestelling in huis heeft. U kunt kiezen voor onze snelle 1 dag levering met GLS of als u wat meer tijd heeft kunt u kiezen voor levering via PostNL. 

Bij besteding vanaf €75,- wordt de bestelling GRATIS verzonden per GLS.

Zodra u de bestelling heeft bevestigd en betaald, wordt de bestelling voorbereid. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending versturen wij een e-mail met de verzendbevestiging. De verzendtijd is afhankelijk van de verzendoptie die u gekozen heeft.

De gemiddelde verzendtijd bedraagt:

LAND:                        BEZORGTIJD:
Nederland GLS       1 werkdag
Nederland PostNL       5-12 werkdagen
België GLS       1-2 werkdagen
België PostNL       6-12 werkdagen
Duitsland       2-7 werkdagen
Oostenrijk       2-7 werkdagen
Zwitserland       3-6 werkdagen
Frankrijk       2-6 werkdagen
Engeland       2-7 werkdagen
Ierland       3-7 werkdagen
Overig       5-15 werkdagen

 

VERZENDING

Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Nederland en België met PostNL of GLS.

PostNL  
 Standaard verzending

Heeeft u geen haast met het ontvangen van uw bestelling? Maak dan gebruik van onze PostNL Basic verzendservice. Uw bestelling wordt verzonden via PostNL zonder tracking. U ontvangt geen trackingnummer. De bezorgtijd binnen Nederland is 5-10 werkdagen en binnen België 6-12 werkdagen.

 
GLS  
Premium GLS (gratis vanaf €75,- orderwaarde)

Wilt u de bestelling snel in huis hebben? Kies dan voor GLS en de bestelling wordt de volgende werkdag al met GLS bezorgd.
Mocht u niet aanwezig zijn dan laat de chauffeur een bericht achter en wordt het de volgende dag weer aangeboden. Ook is uw bestelling verzekerd (tot €500,-) en ontvangt u een trackingnummer waarmee u uw bestelling kan volgen tot aan uw deur.

 

VERZENDKOSTEN

Bij bestellingen tot €30,- betaalt u slechts €2,95 voor verzending met PostNL (€3,95 bij bezorging in België). Ook is het mogelijk te kiezen voor snelle bezorging met GLS. De verzendkosten bedragen dan €4,95 (€5,95 bij bezorging in België).

Bestellingen vanaf €30,- worden automatisch snel verzonden met GLS, hier betaalt u slechts €2,95 toeslag voor (€3,95 bij bezorging in België). 

Bestellingen vanaf €75,- worden GRATIS verzonden met snelle bezorgdienst GLS. 

 

LET OP: 

 

- Indien je een product wenst te versturen naar een ander land dan Nederland of België, worden er €15,00 (incl. BTW) verzendkosten in rekening gebracht.
- De levertijd is een schatting en afhankelijk van de post. Als u uw bestelling beslist nodig heeft voor een bepaalde dag, dan raden wij aan te kiezen voor GLS.
- In het weekend en op wettelijke feestdagen opgegeven bestellingen worden op de eerstvolgende werkdag verwerkt.