Levertijd en verzendmethoden

VERZENDTIJD

Bij ons kiest u zelf hoe snel u de bestelling in huis heeft. U kunt kiezen voor onze snelle 1 dag levering of als u wat meer tijd heeft kunt u kiezen voor gratis levering via Sandd. 

De verzendkosten zijn €2,95 voor verzending via GLS. U ontvangt de bestelling dan de volgende werkdag.
Heeft u de bestelde producten niet meteen nodig? Dan kunt u ook kiezen voor GRATIS bezorging via Sandd/Post. U betaald dan geen verzendkosten, de bestelling wordt dus GRATIS verzonden.

Zodra u de bestelling heeft bevestigd en betaald, wordt de bestelling voorbereid. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending versturen wij een e-mail met de verzendbevestiging. De verzendtijd is afhankelijk van de verzendoptie die u gekozen heeft.

De gemiddelde verzendtijd bedraagt:

 

LAND:                        BEZORGTIJD:
Nederland GLS       1 werkdag
Nederland Sandd       4-7 werkdagen
België GLS       1-2 werkdagen
België Sandd       6-10 werkdagen
Duitsland       2-7 werkdagen
Oostenrijk       2-7 werkdagen
Zwitserland       3-6 werkdagen
Frankrijk       2-6 werkdagen
Engeland       2-7 werkdagen
Ierland       3-7 werkdagen
Overig       5-15 werkdagen

 

VERZENDING

Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Nederland en België met PostNL of GLS.

Sandd  
 Sandd (Gratis verzending)

Heeeft uw geen haast met het ontvangen van uw bestelling? Maak dan gebruik van onze gratis verzendservice. Uw bestelling wordt gratis verzonden via Sandd. U ontvangt geen tracking nummer. De bezorgtijd binnen Nederland is 5-7 werkdagen en binnen België 5-8 werkdagen.

 
GLS  
GLS (NL: €2.95 / BE: €3.95) 

Wilt u de bestelling snel in huis hebben? Voor een kleine toeslag wordt de bestelling de volgende werkdag met GLS al bezorgd.
Mocht u niet aanwezig zijn dan laat de chauffeur een bericht achter en wordt het de volgende dag weer aangeboden. Ook is uw bestelling verzekerd (tot €500,-) en ontvangt u een tracking nummer waarmee u uw bestelling kan volgen tot aan uw deur. De GLS-toeslag voor Nederland is maar €2,95 en voor België €3,95.

* Bij bestellingen boven de €35 verzenden wij uw bestelling gratis met GLS. De toeslag vervalt dan.

 

LET OP: 

 

- Indien je een product wenst te versturen naar een ander land dan Nederland of België, worden er €15,00 (incl. BTW) verzendkosten in rekening gebracht.

- De levertijd is een schatting en afhankelijk van de post. Als u uw bestelling beslist nodig heeft voor een bepaalde dag, dan raden wij aan te kiezen voor GLS.