Levertijd en verzendmethoden

VERZENDTIJD

Bij ons kiest u zelf hoe snel u de bestelling in huis heeft. U kunt kiezen voor onze snelle 1 dag levering met GLS of als u wat meer tijd heeft kunt u kiezen voor gratis levering via PostNL. 

De verzendkosten zijn €2,95 voor verzending via GLS. U ontvangt de bestelling dan de volgende werkdag.
Heeft u de bestelde producten niet meteen nodig? Dan kunt u ook kiezen voor GRATIS bezorging via PostNL. U betaalt dan geen verzendkosten, de bestelling wordt dus GRATIS verzonden.

Zodra u de bestelling heeft bevestigd en betaald, wordt de bestelling voorbereid. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending versturen wij een e-mail met de verzendbevestiging. De verzendtijd is afhankelijk van de verzendoptie die u gekozen heeft.

De gemiddelde verzendtijd bedraagt:

 

LAND:                        BEZORGTIJD:
Nederland GLS       1 werkdag
Nederland PostNL       8-12 werkdagen
België GLS       1-2 werkdagen
België PostNL       6-12 werkdagen
Duitsland       2-7 werkdagen
Oostenrijk       2-7 werkdagen
Zwitserland       3-6 werkdagen
Frankrijk       2-6 werkdagen
Engeland       2-7 werkdagen
Ierland       3-7 werkdagen
Overig       5-15 werkdagen

 

VERZENDING

Alle bestellingen worden verzonden vanuit ons magazijn in Nederland en België met PostNL of GLS.

PostNL  
 PostNL (Gratis verzending)

Heeeft u geen haast met het ontvangen van uw bestelling? Maak dan gebruik van onze gratis verzendservice. Uw bestelling wordt gratis verzonden via PostNL. U ontvangt geen trackingnummer. De bezorgtijd binnen Nederland is 8-12 werkdagen en binnen België 6-12 werkdagen.

 
GLS  
GLS (NL: €2.95 / BE: €3.95) 

Wilt u de bestelling snel in huis hebben? Voor een kleine toeslag wordt de bestelling de volgende werkdag al met GLS bezorgd.
Mocht u niet aanwezig zijn dan laat de chauffeur een bericht achter en wordt het de volgende dag weer aangeboden. Ook is uw bestelling verzekerd (tot €500,-) en ontvangt u een trackingnummer waarmee u uw bestelling kan volgen tot aan uw deur. De GLS-toeslag voor Nederland is maar €2,95 en voor België €3,95.

* Bij bestellingen boven de €35 verzenden wij uw bestelling gratis met GLS. De toeslag vervalt dan.

 

LET OP: 

 

- Indien je een product wenst te versturen naar een ander land dan Nederland of België, worden er €15,00 (incl. BTW) verzendkosten in rekening gebracht.

- De levertijd is een schatting en afhankelijk van de post. Als u uw bestelling beslist nodig heeft voor een bepaalde dag, dan raden wij aan te kiezen voor GLS.