Laser Graveerservice

Geef je nieuwe horloge, stethoscoop, penlight of ander product een extra persoonlijk tintje door het te laten graveren met een naam of initialen. Raak je vaak spullen 'kwijt' op je werk? Dan is graveren ook aan te raden, iedereen kan dan zien dat het jouw product is.
Wij beschikken over een fiber laser machine waarmee haarscherp gegraveerd kan worden. Doordat de laser net onder het metaaloppervlak graveert is de tekst onuitwisbaar.
Bij ons kan je ook kiezen uit een aantal leuke symbolen om het product nog persoonlijker te maken.

Het is ook leuk om bijvoorbeeld een stethoscoop of horloge met gravure kado te geven aan iemand.
De graveerservice kan worden gebruikt bij horloges met een metalen brochespeld. Sommige horloges kunnen aan de achterkant gegraveerd worden, dit staat dan vermeld bij de betreffende horloge.

GraveerserviceGraveerservice

 

Bij de te graveren producten kun je direct je tekst invullen op de product pagina. Is dit niet mogelijk, dan kan het betreffende model niet gegraveerd worden.

Om gebruik te maken van de graveerservice kun je eenvoudig de graveerservice toevoegen door op de productpagina de te graveren tekst in te voeren.

Graveerservice

  • geen vertraging: bestel de graveerservice voor 15:00u en wij graveren je bestelling nog dezelfde dag
  • alleen mogelijk bij producten met graveeroptie bij de product omschrijving

 

Zodra je een karakter invult in het tekstblok onder 'graveerservice', worden de kosten direct bij de prijs opgeteld. Let op de juiste spelling! De ingevoerde tekst zal worden gegraveerd.

Let op: op gegraveerde artikelen zit geen retourrecht.