Cadeau top 5

Cadeau top 5
 
Ben je op zoek naar een origineel en geschikt cadeau voor een verpleegkundige, arts, student of iemand die net afgestudeerd is? De cadeau top 5 kan je hierbij helpen. Doe inspiratie op, bekijk de producten en vind jouw cadeau snel en eenvoudig! Bovendien kun je een aantal producten laten graveren of bedrukken met een naam of persoonlijke tekst.
 
Swiss Medical Professional Line horloges

1. SWISS MEDICAL PROFESSIONAL LINE HORLOGES

Swiss Medical horloges zijn speciaal afgestemd op de eisen van de topsector en van absolute topkwaliteit. Onder andere voorzien van glow-in-the-dark wijzers (handig tijdens nachtdiensten), hartslagmeter en datumaanduiding.

 

 
Met naam bedrukte mokken

2. MOKKEN - NAAM BEDRUKKEN MOGELIJK!

Een grote keuze uit verschillende mokken, met de mogelijkheid om een naam op de mok te laten drukken. Een leuk en gepersonaliseerd cadeau om te geven, maar nóg leuker om te krijgen!

 

 

 
SunShoes Professional Plus

3. SUNSHOES PROFESSIONAL PLUS

Bij een drukke baan in de zorg horen goede schoenen. SunShoes zijn voorzien van alle gemakken op het gebied comfort, hygiëne en veiligheid. Ze zijn stevig, duurzaam, antistatisch, wasbaar tot 90 graden, antislip-gecertificeerd en vrij van latex en gifstoffen.

 

 

 
Organizers + gratis accessoires

4. ORGANIZERS + GRATIS ACCESSOIRES

Een organizer kan niet ontbreken in de outfit van een verpleegkundige. Scharen, tape, handschoenen, pennen, sleutels, geld en andere persoonlijke spullen opbergen is met een organizer geen probleem meer.

 

 
Littmann Classic III Stethoscoop

5. LITTMANN CLASSIC III STETHOSCOOP

Littmann Classic III Stethoscoop is de opvolger van de meest gebruikte stethoscoop ter wereld. Voorzien van een dubbelzijdig borststuk, twee instelbare membranen aan beide zijden en een verbeterde slang is dit de perfecte stethoscoop voor dagelijke gebruik door artsen, verpleegkundigen en medisch studenten. Graveren is mogelijk waardoor dit cadeau nog specialer en persoonlijker wordt!

 

 
Heb je hierboven toch niets gevonden? We hebben nog heel veel andere producten die geschikt zijn als cadeau. Klik op de button hieronder om alle cadeaus te bekijken. Uiteraard kun je ook contact opnemen wanneer je naar iets specifieks op zoek bent, dan helpen wij je verder!